Поиск по сайту

Сейчас на сайте

Сейчас 3 гостей онлайн
Цифровое Эфирное ТВ Т2 в Одессе

Цифровое эфирное телевидение Т2 в Одессе


 Україна розпочала активне впровадження цифрового ефірного телебачення стандарту DVB-T, яке, у недалекому майбутньому має повністю замінити звичне нам аналогове. На відміну від аналогового, "цифра" має ряд переваг: це і більш стійкий прийом сигналу, і його несприйнятливість до перевідбитих сигналів, і додаткова стійкість до перешкод.
 
Стандарт DVB-T характеризується високою роздільною здатністю 625 рядків, використовує черезрядкову розгортку, при цьому частота напівкадрів становить 50 Гц. DVB-T може забезпечити подвоєний (порівняно з базовим) дозвіл по горизонталі та вертикалі, а також може передавати зображення зі співвідношенням сторін 16:9. DVB-T підтримує звук у форматі Dolby AC-3, використовуючи для передачі аудіосигналу стандарт MUSICAM.

Для перегляду програм цифрового телебачення стандарту DVB-T на звичайному телевізорі використовуються спеціальні декодери. Для прийому сигналу можна використовувати як кімнатні, так і зовнішні антени DVB-T, перевагу краще віддати зовнішній антені - так як вона залишає більший простір для маневру в пошуках місця стійкого прийому.
 
 

 
ІнтерICTVТОНІСХокейРегионльный канал
УкраїнаEnter-фильм5 каналMTV-УкраїнаРегиональный канал
1+1МегаКіноточкаEnter musicЕскулап-ТВ(тест)
НТННовий каналМ1Real estateБанк-ТВ(тест)
К1ТЕТПогодаНЛО-ТБ ВінтажТВ(тест)
Перший національнийСТБК2Star TV 
 

  Тел:063-770-16-00  066-386-00-69  097-367-18-73

 

 

 

 

 

 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com